Verzenden & retourneren

Verzending:

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (uitgezonderd feestdagen). Voor bestellingen binnen Nederland geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Voor bestellingen buiten Nederland geldt een levertijd van 3-5 werkdagen. Bij elke zending ontvangt u een track en trace code. Met deze code kunt u de status van uw bestelling online volgen. Als uw bestelling niet binnen de gestelde tijd is ontvangen, neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail worden gedaan via info@aveau.eu.

Gratis levering op alle bestellingen!

Alle douanerechten of invoerrechten die van toepassing zijn in het land van bestemming zijn op rekening van de ontvanger. Het spijt ons, maar we hebben geen controle over deze kosten en kunnen het bedrag niet voorspellen.

Retourneren/omruilen:

Als u een artikel dat u hebt gekocht wilt retourneren of ruilen, neemt u contact op met info@aveau.eu
Alle items moeten nieuw, ongebruikt en met alle tags worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst.

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de klant. We sturen u een bevestigingsmail zodra we het retourpakketje hebben ontvangen met de details van de eventuele terugbetaling of omruiling. Als het om een omruiling gaat, sturen wij u een nieuwe e-mail zodra het nieuwe item onderweg is.

WANNEER WORD HET AANKOOPBEDRAG GERETOURNEERD?

Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen wordt de aankoopprijs (geen retourkosten) binnen 10 werkdagen op uw rekening teruggestort. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Artikelen die vanuit de SALE zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd/geruild worden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren